M'agradaria donar-vos la benvinguda a la pàgina web de l'Ajuntament de Calp. La gestió municipal es renova i s'adapta a les noves tecnologies de comunicació. Esta web és una de les principals ferramentes de la nova gestió municipal ja que està preparada per a convertir-se en un instrument eficaç, interactiu i segur. El meu objectiu és que a través d'aquesta web els ciutadans pugueu fer gestions i procediments administratius des de casa, accedir a un important paquet de recursos, conéixer els principals aspectes de la gestió municipal, o fer-nos arribar les vostres inquietuds, dubtes i suggeriments.

La nova web forma part del model global d'atenció a la ciutadania prestat per l'Ajuntament, com a complement a l'atenció presencial i telefònica de les Oficines d'Atenció al Ciutadà i del Servei del Regidor 900. Ferramentes que, en qualsevol cas, serveixen a un únic propòsit: establir una relació més fluida i directa entre l'Ajuntament i la ciutadania.

Gràcies per visitar-nos i per utilitzar la nostra web. Espere que tot el que vullgues conéixer ho trobes en aquesta web oficial. Perquè el futur de Calp el construïm entre tots.

Ana Sala - Alcaldessa de Calp