La Regidoria

Integrat en la Regidoria de Majors, el Centre Cívic té per objecte promoure el benestar dels veïns en la condició que s'anomena de tercera edat, així com de les persones que han hagut d'accedir a la jubilació anticipada, establint un sistema de serveis socials que atendrà les seues necessitats específiques de salut, habitatge, cultura i oci.

Informació
  • Adreça: Avenida Masnou 10
  • Telèfon: (+34) 965 839 600
  • Fax: (+34) 965 833 304
  • Email: centrecivic@ajcalp.es
  • Horari del centre: de 09:00h. a 20:00h. a l'hivern | de 09:00h. a 21:00h a l'estiu.
  • Horari oficines: Dilluns, dimecres i dijous de 10:30h a 13:30h.
  • Treballador social: Dilluns i dimecres de 10:30 a 14:00h.
Centre Civic de la 3ª Edat

NOVETATS:

NOVA TARGETA DE MAJORS. (més informació en el Centre Cívic Mare de Déu de les Neus).

Entre tots estem treballant per tal d'aconseguir un poble amable, un poble per a les persones, amb qualitat de vida i del qual ens podem sentir orgullosos.

Hem creat la "Targeta Majors a Calp" i la "Targeta Majors a Calp-Bonobús Urbà" per al benestar dels nostres majors. Amb aquestes targetes es beneficiaran de serveis per a l'oci, rebaixes en el transport públic i descomptes en comerços locals i accés a serveis públics.

- PDF icon Consulta el Catàleg de Comerços amb descompte

- Si encara no té la "Targeta Majors a Calp" pot sol·licitar-la emplenant la següent sol·licitud: PDF icon Descarregar Sol·licitud "Targeta Majors a Calp" i presentant-la en en el Centre Cívic Mare de Déu dels Neus. Si, al contrari, el que desitges és la "Targeta Majors a Calp-Bonobus Urbà" pots sol·licitar-la a través de l'Oficina Virtual de l'Ajuntament de Calp: Oficina Virtual Anar a tràmit per a la Sol·licitud Targeta Majors amb Bitllet Multiviatge, Recarrega o Reexpedició

- Si desitja ser una entitat col·laboradora i aplicar els seus propis descomptes a través de la targeta pot sol·licitar-ho emplenant la següent sol·licitud: Oficina Virtual Anar a tràmit per a la Sol·licitud d'Entitat Col·laboradora

Spanish Catalan Dutch English French German Italian Russian