Benvinguts a la pàgina web de l'Ajuntament de Calp, la gestió municipal es renova i s'adapta a les noves tecnologies de la comunicació. Esta web és una de les principals ferramentes de la nova gestió municipal ja que s'ha de convertir en un instrument eficaç, interactiu i segur. El meu objectiu és que a través d'esta web els ciutadans puguen realitzar gestions i procediments administratius des de casa, accedir a un important paquet de recursos, conéixer els principals aspectes de la gestió municipal, o fer-nos arribar les seues inquietuds, dubtes i suggeriments.

La nova web forma part del model global d'atenció al ciutadà prestat per l'Ajuntament, com a complement a l'atenció presencial i telefònica de les Oficines d'Atenció al Ciutadà i del Servici de Regidor 900. Instruments que, en tots els casos, servixen a un únic propòsit: establir una relació més fluida i directa entre l'Ajuntament i el ciutadà.

Gràcies per visitar-nos i per usar la nostra web, espere que tot el que vulgues conéixer ho trobes en esta web oficial. Perquè el futur de Calp ho construïm entre tots

Ana Sala - Alcaldessa de Calp
Spanish Catalan Dutch English French German Italian Russian