Carrer Alcalde Vicente Pastor - Calp

Entre els objectius de l'Estratègia EDUSI “Revitalitza Calp” es troba preservar i protegir el medi ambient i promoure l'eficiència dels recursos. Per això, un dels projectes inclosos en l'estratègia és la millora de la mobilitat per als vianants i paisatge urbà dels carrers Murillo, Alcalde Vicente Pastor Tomás, Benissa i de Fora, situades en el nucli antic de la localitat, una àrea que esta Estratègia de Desenvolupament Sostenible pretén posar en valor.

L'element més nou ha consistit en la instal·lació d'unes escales mecàniques al carrer Alcalde Vicente Pastor i d'una rampa mecànica al carrer Murillo per a facilitar l'accés al centre històric sobretot per a les persones majors i aquelles que tinguen dificultats de mobilitat.
 
Així mateix, s'han ampliat les voreres als carrers Murillo i Benissa i de Fora i s'ha rebaixat les del carrer de Fora eliminant les barreres arquitectòniques que existien

A més de la mobilitat, s'ha millorat l'aspecte estètic de les vies per a integrar-lo amb la resta de carrers del centre històric, amb la finalitat que estes presenten un aspecte més homogeni. També, s'ha instal·lat il·luminació led, amb el consegüent estalvi energètic que implica i s'ha renovat el paviment, la xarxa de proveïment d'aigua potable i de sanejament, juntament amb el mobiliari urbà.

Amb tot això es volen fer més atractius per als vianants estos carrers que donen accés al nucli antic de Calp perquè al final este siga més transitat i visitat.

Galería