Millores Web Turisme

Un altre dels projectes que formen part de l'Estratègia EDUSI “Revitalitza Calp” és la renovació de la web de Turisme, un pas necessari en l'objectiu de convertir a la localitat en Destinació Turística Intel·ligent.

 

Esta ha sigut, a més, la primera iniciativa que s'ha materialitzat a Calp de l'Estratègia EDUSI que, recordem, està cofinançada amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Fons FEDER) de la Unió Europea.

 

Els canvis que introduïx la nova web - que quant a disseny i contingut és molt similar a l'anterior - permetran la seua interconnexió amb altres plataformes tecnològiques que es posaran en marxa a Calp com a Destinació Turística Intel·ligent. Este és el cas de l'app turística així com de la plataforma de centralització d'informació de l'oficina Smart City.

 

La posada en marxa d'esta web és un pas necessari per a poder oferir als turistes els servicis que comporta una Destinació Turística Intel·ligent, com els servicis d'informació immediata a través de dispositius tecnològics que estaran vinculats als mòbils dels turistes i que els permetran conéixer i obtindre informació sobre el lloc en el qual es troben.

 

A més, la nova web permetrà millorar la gestió del Departament de Turisme ja que es podrà recaptar molta més informació sobre les inquietuds dels turistes, hores d'afluència o els recursos més buscats per estos, entre altres qüestions.