Sistema de cartelleria digital

En l'objectiu per convertir-se en una Destinació Turística Intel·ligent i dins també de l'Estratègia EDUSI, l'Ajuntament de Calp ha instal·lat un sistema de cartelleria digital als seus carrers que permetrà acostar als visitants la informació turística del municipi les 24 hores del dia. A través d'estes pantalles podran tindre accés a informació sobre els monuments, museus, platges i altres llocs d'interés turístic així com al mapa del municipi i diferents fullets editats per la Regidoria de Turisme.

El sistema de cartelleria consta de huit pantalles, dues en format tòtem, més gran, instal·lades a la platja de l'Arenal-Bol i la Fossa, les principals platges de la localitat, i les sis pantalles restants de la grandària d'una tauleta en altres punts turístics rellevants com la Muralla Roja, la Llotja, la Casa de Cultura, la plaça dels Mariners, la plaça de la Vila, i la plaça d'Espanya (estes tres últimes en el barri antic de Calp).

Estes pantalles funcionaran com a oficina de turisme les 24 hores durant els set dies de la setmana i a més des de huit punts diferents del municipi.